Votoni

punimet-2

Advertisements

Produktet organike, burim primar edhe në Shqipëri?

Një shprehje thotë ‘ne jemi ajo çfarë hamë’, prandaj është shumë e rëndësishme se cfarë produktesh konsumojmë në përditshmërinë tonë, veçanërisht fëmijët.

Tashmë është fakt që ushqyerjae mirë është një nga faktorët e zhvillimit mendor dhe fizik. Këtë gjë Organizatës Botërore të Shëndetësisë e ka paraqitur Continue reading “Produktet organike, burim primar edhe në Shqipëri?”

Ul faturat e energjisë duke pasur shtëpi ekologjike!

Çdo familje është përballur me fatura energjitike, të cilat jo rrallëherë kanë qënë përtej mundësive që të lejon xhepi.

Por janë disa praktika që iu mund ti kryeni e në këtë mënyrë e ktheni shtëpinë në një ambjent më miqësor me mjedisin dhe kurseni shuma të konsiderueshme. Continue reading “Ul faturat e energjisë duke pasur shtëpi ekologjike!”