About

Untitled-1 copy

Të gjithë jemi të vetëdijshëm për problemet që mjedisi po has. Por jo të gjithë dimë ta mbrojmë e te përdorim forma alternative jetese.  Qëllimi i  Botë e Gjelbër është t’iu drejtojë në këto zgjidhje, sepse edhe Toka ka nevojë për ne.

Nëpërmjet webit ju do të krijoni një jetesë ku mund të ushqehesh me ushqime të shëndetshme dhe të përdorësh produkte të mrekullueshme, të cilat na mundësojnë benefitet maksimale dhe të kemi impakt minimal në planet.

Njihuni me njerëz që bëjnë një jetesë në komfort me mbrojtjen e mjedisit, inspirohuni nga historitë e tyre e njihuni me metoda alternative për të pasur një jetesë të shëndetshme.

Advertisements