Produkte bio që kujdesen per shendetin tuaj psikologjik dhe fizik

Të gjithë e njohim shprehjen “Një mëndje e shëndosh në një trup të shëndosh”. Por a i’a dimë të gjithë rëndësinë në praktikë, apo ato mbesin si aforizma latine që praktikohen vetëm në teori?!

Çdokush ka pasur ditë të këqija, ku humori negativ ka qënë prezent gjatë gjithë ditës apo stresi i përditshëm. Por zgjidhja nuk qëndon në medikamente që mund të blini në farmaci apo në zyrat e doktorëve. Është pikërisht kuzhina juaj që do t’iu rikthejë humorin e t’iu shpëtojë ditën. Continue reading “Produkte bio që kujdesen per shendetin tuaj psikologjik dhe fizik”

Advertisements

Produktet organike, burim primar edhe në Shqipëri?

Një shprehje thotë ‘ne jemi ajo çfarë hamë’, prandaj është shumë e rëndësishme se cfarë produktesh konsumojmë në përditshmërinë tonë, veçanërisht fëmijët.

Tashmë është fakt që ushqyerjae mirë është një nga faktorët e zhvillimit mendor dhe fizik. Këtë gjë Organizatës Botërore të Shëndetësisë e ka paraqitur Continue reading “Produktet organike, burim primar edhe në Shqipëri?”