‘Mbetjet janë modë’, Eco Fashion Show (FOTO/VIDEO)

“Mbetjet jane art! Eja bashkohu edhe ti, sepse Arti është për të gjithë, Arti nuk ka nevojë për ftesë, Arti është për të gjithë ata që kanë një shpirt të lirë, Arti sjell ndryshim, Arti përcjell jetë, dashuri dhe bukuri atje ku të gjithë mendojnë se nuk ka vlera! Bashkohu me ne edhe jepi vizionit tënd një tjetër dimension. Bashkohu me ata që kanë vizion për të ardhmen!” thuhet në slloganin e kësaj sfilatës Eco Fashion Show.

Sfilata është realizuar në 4 Qershor, për të katërtin vit radhazi, në Muzen Kombëtar Tiranë. Veshje dhe aksesorë të cilat shpëtojnë mbetjet dhe i vendosin ato në pasarelë. Continue reading “‘Mbetjet janë modë’, Eco Fashion Show (FOTO/VIDEO)”

Advertisements

Një natë në Festivalin e Filmit Mjedisor

Data 22 Maj ka shënuar hapjen e edicionit të katërt të Festivalit të Filmit Mjedisor në Shqipëri. Nuk janë filma komercial nga ato që shpesh jemi mësuar të shohim në kinemat tona, tematikat që ato trajtojnë nuk ndajnë moshë, gjiini apo kombësi.

Për 2 javë, çdo mbrëmje në Pedonale por edhe në Akademinë Marubi shfaqen filma me metrazh të gjatë e të shkurtër. Ndërkohë paralelidh 56 filmat në garë do të shfaqen për publikun në qytete të ndryshme në Shkodër, Gjirokastër, Vlorë, Përmet, Ersekë, Skrapar dhe Valbonë.

Continue reading “Një natë në Festivalin e Filmit Mjedisor”

Votoni

punimet-2