Vendet më ambjentaliste në planet

Studimi i kryer nga Yale, i bazuar në Environmental Performance Index 2016, rendit 180 shtete se si ato e mbrojnë ecosistemin dhe shendetin e njeriut.

Sipas raportit të fundit, ka pasur përmirësime në mjedis, duke përfshirë energjinë, kanalizimet, ujin e përdorshëm. Continue reading “Vendet më ambjentaliste në planet”

Advertisements